Bruiloft DJ in Lochem

Zoeken jullie een bruiloft DJ in Lochem?

Aangenaam! Mijn naam is Jasper, een betaalbare, ervaren en allround dj.

Als bruiloft dj ben ik ruim 10 jaar in Lochem actief op professioneel niveau en heb ik de afgelopen jaren op honderden bruiloften mogen draaien. Je kunt mij als allround dj breed inzetten en heb dansbare & herkenbare muziek stijl. Willen jullie ook een onbezorgd en spetterend trouwfeest dat nét even anders moet zijn? Lees meer…

 

Bruiloft DJ in Lochem

Muziekstijl

De muziek draai ik in een vlotte mix, bekende muziek van vroeger en nu. Denk aan: top40, hits uit de 90’s, rock, dance, house, feestmuziek en swingende dance classics. Ik heb een vlot tempo van draaien dat ik combineer met veel interactie, verrassende mixen en een enthousiaste manier van presenteren. Hebben jullie een specifieke voorkeur of willen jullie dat een bepaald genre of nummer juist niet gedraaid wordt? Geen probleem, ik pas me makkelijk aan.

Laat jullie bruiloft in Lochem maar komen, ik heb er zin in!

Even kennismaken

Ik spreek vooraf graag met bruidsparen af, dit vindt plaats in Lochem is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik betaal de koffie! Op deze manier weten jullie of ik de juiste bruiloft dj ben voor jullie trouwfeest. Past mijn manier van werken bij jullie en willen jullie mij ontmoeten? Leuk!

Neem contact met me op en maak een vrijblijvende afspraak.

Als dj in Lochem (en omgeving) ben je mij misschien tegengekomen op één van deze locaties:

Boode Bathmen
Sandton IJsselhotel Deventer
Nieuw Roeterts Hof Diepenveen
Landgoed Huis de Voorst
Fort Bronsbergen Zutphen
Hof van Gelre Lochem
Woodbrookers Barchem
Bousema Lochem
Schouwburg Lochem

Landgoed Klarenbeek
Witkamp Laren
Stegeman Laren
De Hangar Teuge
Fort Bronsbergen Zutphen
De nieuwe Aanleg Almen
Huis Verwolde Laren
Hoog Holten
Fox Horeca Vragender
Landgoed Het Rheins Enter