Bruiloft DJ Twente

Zoeken jullie een bruiloft DJ in Twente?

Aangenaam! Mijn naam is Jasper, een betaalbare, ervaren en allround dj.

Als bruiloft dj ben ik ruim 10 jaar in Twente actief op professioneel niveau en heb ik de afgelopen jaren op honderden bruiloften mogen draaien. Je kunt mij als allround dj breed inzetten en heb dansbare & herkenbare muziek stijl. Willen jullie ook een onbezorgd en spetterend trouwfeest dat nét even anders moet zijn? Lees meer…

 

DJ in Twente

Muziekstijl

De muziek draai ik in een vlotte mix, bekende muziek van vroeger en nu. Denk aan: top40, hits uit de 90’s, rock, dance, house, feestmuziek en swingende dance classics. Ik heb een vlot tempo van draaien dat ik combineer met veel interactie, verrassende mixen en een enthousiaste manier van presenteren. Hebben jullie een specifieke voorkeur of willen jullie dat een bepaald genre of nummer juist niet gedraaid wordt? Geen probleem, ik pas me makkelijk aan.

Laat jullie bruiloft in Twente maar komen, ik heb er zin in!

Even kennismaken

Ik spreek vooraf graag met bruidsparen af, dit vindt plaats in Twente is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik betaal de koffie! Op deze manier weten jullie of ik de juiste bruiloft dj ben voor jullie trouwfeest. Past mijn manier van werken bij jullie en willen jullie mij ontmoeten? Leuk!

Neem contact met me op en maak een vrijblijvende afspraak.

Als dj in Twente ben je mij misschien tegengekomen op één van deze locaties:

Military Boekelo
Theater Hotel Almelo
Preston Palace Almelo
Nacht van Almelo
Restaurant Fox Denekamp

Nacht van Hengelo 
Tropical Night Hengelo
Koningsdag Hengelo 
Three Musketeers Hengelo
Van der Valk hotel Hengelo

Rouwhorst Oldenzaal
Frans op den Bult Oldenzaal
Ter Stege Oldenzaal
FC Twente Stadion
Wijnkoperij Zenderen

Discotheek Bays Reutum
Carnaval Losser (tentfeest)
Breugel Losser (tentfeest)
Cafe Smit Losser
Cafe de Pintelier Losser