Bruiloft dj

Bruiloft DJ

Mijn naam is Jasper, een veel gevraagde dj op bruiloften en wellicht dé bruiloft dj die past bij jullie trouwfeest. Als allround dj ben ik ruim 10 jaar actief op professioneel niveau en heb ik de afgelopen jaren op honderden feesten mogen draaien. Lees meer...

 

Even voorstellen in 1 min!

Ontvangst

Tijdens de ontvangst zet ik achtergrondmuziek op en bevind ik me tussen de gasten om me kort voor te stellen. Op deze manier krijg ik een indruk van wie jullie gasten zijn en is het ijs direct gebroken. Hier kan ik later op de avond op in spelen. Tevens geef ik aan dat er verzoekjes kunnen worden doorgegeven.

Naarmate jullie gasten binnenkomen en de sfeer er in komt, zal ik het volume en de muziekstijl langzaam aanpassen tot het moment dat we "los" kunnen.

DJ/Presentator

Om een ongedwongen sfeer te creëren presenteer ik en zoek ik op een gepaste manier de interactie op met de gasten. Ik probeer door mijn interactie een "groepsgevoel" te creëren. Indien gewenst spreek ik jullie gasten toe over het verloop van de avond. Willen jullie dat ik iemand in het zonnetje zet of juist even flink te pakken moet nemen? Ik ben altijd in voor een geintje en ontvang graag een lijstje met namen :)

Muziekstijl

Ik draai in een vlotte mix, bekende muziek van vroeger en nu. Denk aan top40, hits uit de 90’s, rock, dance, house, feestmuziek en swingende dance classics. Hebben jullie een specifieke voorkeur of willen jullie dat een bepaald genre of nummer juist niet gedraaid wordt? Geen probleem, laat het me vooraf weten... ik pas me makkelijk en graag aan!

Kennismaken

Ik spreek vooraf graag met bruidsparen af, dit vindt plaats in Lochem is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik betaal de koffie! 😉 
Op deze manier weten jullie of ik de juiste bruiloft dj ben voor jullie feest. Past mijn manier van werken bij jullie en willen jullie mij ontmoeten? Leuk! Maak dan hier vrijblijvend een afspraak.

Apparatuur

Mijn shows zijn stijlvol, sfeervol & professioneel. Zie de bovenstaande 3 shows. Bij de exclusieve show gaat mijn trendy ledbooth mee, deze is in combinatie met diverse LED effecten een eye catcher op jullie trouwfeest. Deze hoogglans witte dj booth is een complete show op zich, iedere kleur is mogelijk. Van rustige moves, tot flitsende effecten! Ook jullie namen kunnen erop voorbij komen.