Feest DJ

Zoek je een gezellige feest dj?

Jodelahitiiiii!! Heeey / Hooo! Waar zijn die handen?!? We gaan SPRINGEN!! 

Krijg jij ook al zin in een heel vet (fout) feestje?! Sfeer maken, interactie en enthousiasme is waar ik als feest dj 200% voor sta. Lijkt je dit ook wat? Aangenaam! Mijn naam is Jasper en als feest dj heb ik honderden feesttenten in Nederland en het buitenland onveilig gemaakt. Ik omschrijf mijzelf als een ras entertainer die het publiek altijd op een unieke manier betrekt bij jouw feest of event! Meer info over mij? Lees meer...

Wanneer mag ik ook jouw feestlocatie omtoveren tot 1 grote gezellige chaos!? Klik HIER om contact op te nemen!

 

 

Allround muziekstijl

Wat ik allemaal als feest dj draai? Eigenlijk alles, zolang het maar herkenbaar en gezellig is! Denk aan:  party, dance classics, (boeren) rock, Nederlandstalig, foute hits, tiroler, zomers, house, top 40, piraten hitjes, jaren 90, après-ski tot flink beuken! Dit in een vlot tempo, dat ik combineer met veel interactie, verrassende mixen en een enthousiaste manier van presenteren. Wil je een bepaalde stijl juist gedraaid hebben of toch liever niet? Misschien een gaaf themafeest?! Neem contact op!

 

Veel ervaring!

Ik ben allround georiënteerd, pas me graag aan en heb meer dan 10 jaar ervaring als feest DJ! Van tentfeesten, discotheken, feestcafés tot buitenpodia. In 2008 ben ik genomineerd voor de beste opkomende party-dj en stond mijn feest versie van de Soldaat (Nick en Simon) met overtuiging 5 weken in de Mega top 100.  Ik heb vele jaren gedraaid in bekende badplaatsen (Salou/Mallorca/Lloret) en in de gezellige ski gebieden. 

 

 

Bruiloft DJ in Hengelo
feest dj jasper
feest dj jasper
feest dj jasper

Als feest dj ben je mij misschien tegengekomen op één van deze locaties:

Military Boekelo
Theater Hotel Almelo
Preston Palace Almelo
Nacht van Almelo
Restaurant Fox Denekamp

Nacht van Hengelo 
Tropical Night Hengelo
Koningsdag Hengelo 
Three Musketeers Hengelo
Van der Valk hotel Hengelo

Rouwhorst Oldenzaal
Frans op den Bult Oldenzaal
Ter Stege Oldenzaal
FC Twente Stadion
Wijnkoperij Zenderen

Discotheek Bays Reutum
Carnaval Losser (tentfeest)
Breugel Losser (tentfeest)
Cafe Smit Losser
Cafe de Pintelier Losser