Over mij

Ervaring

Als allround georiënteerde dj heb ik meer dan 10 jaar ervaring in feesten met 50 t/m 15000 personen. Van bedrijfsfeesten, business events, bruiloften, dorpsfeesten, discotheken, studentenverenigingen, tentfeesten, buiten podia, tot particuliere feesten.

Muziekstijl

Ik draai in een vlotte mix, bekende muziek van vroeger en nu. Denk aan top40, hits uit de 90’s, dance, house, feestmuziek en swingende dance en rock classics. Hebben jullie een specifieke voorkeur of willen jullie dat een bepaald genre of nummer juist niet gedraaid wordt? Misschien een trendy feest, swingende dance classics of juist feest vol party en foute hits? Geen probleem, laat het me weten!

Betaalbare dj

Wil jij ook een onbezorgd feest dat wordt verzorgd door een ervaren en professionele dj met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Aangenaam!

Internationaal

Naast boekingen in Nederland word ik ook internationaal geboekt. Vele vakantiegangers in Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk heb ik mogen laten feesten. Telkens weer een super ervaring!

Genomineerd

Ruim 6 jaar geleden ben ik genomineerd voor de beste opkomende party-dj van Nederland en heeft mijn party versie van de Soldaat (Nick en Simon) met overtuiging 5 weken in de Mega top 100 gestaan. Met trots kan ik zeggen dat deze plaat op nummer 2 Is geëindigd als populairste party single 2008! 

Boekingskantoren

Veel boekingskantoren (en drive – shows) maken landelijk gebruik van mijn diensten. Je kunt mij rechtstreeks boeken of via de gerenommeerde kantoren. De kantoren hebben volledig inzicht in mijn agenda en zijn overdag goed te bereiken. Als je mij rechtstreeks wilt benaderen kun je het beste in de avonduren contact met mij opnemen.