Reviews

Reviews van DJ-Jasper

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 22 reviews
by Peter en Annelien Lukassen on DJ Jasper

Gewoon boeken, komt altijd goed bij Jasper. Ons 25 jarig huwelijksfeest gehad met Jasper. Werd een knalfeest!! Alle andere reviews ook even bekeken en kan niet anders concluderen dat wij ons feest daar ook in herkennen. Ik ben geen review schrijver, maar deze was ik "verplicht" aan een professionele DJ die mede heeft bijgedragen (voor een overgroot deel) aan een topfeest. Nogmaals hartelijk dank Jasper.

by Asito Nieuwjaarsreceptie on DJ Jasper

wat een TOP feestje kan Jasper maken! Echt ontzettend leuke nieuwjaarsreceptie gehad van Asito. Mede mogelijk gemaakt door Jasper!

by Kim on DJ Jasper
bedrijfsfeestje

Een topavond gehad! Op ons personeelsfeest heeft het grootste deel van de collega's vrijwel de heel avond op de dansvloer gestaan, precies wat we wilden! Jasper sloot goed aan bij onze wensen. Verzoekjes een leuke mix van stijlen en decennia!De verlichting en LED booth maakte dat onze zaal er nog mooier uit zag, wat nog meer uitnodigde tot feest. Super!

by Renee' Martel on DJ Jasper
Wedding Dennika & Jos !!

Jasper was the perfect DJ for the wedding of Dennika and Jos. He was very quick to respond to requests and accommodate guests while MC’ing and keeping the dance floor energetic and packed all night.
The celebration would not have been the same without Jasper. His friendly laid back, enthusiastic character helped the bride and groom and all their guests relax, mingle, and laugh as they danced and sang from the first song to the last song.
The wedding guests, ages 18 to 88, enjoyed a great selection of music and fantastic light show. The old danced with the young and the young danced with each other. The age mix was seriously a lot of fun to see and experience!
If you are looking for an amazing DJ that can keep your party upbeat and alive call Jasper, he is professional, affordable, and he simply is the right DJ choice.
Renee’ Martel
Mother of the Bride

by Andrea van der Kemp on DJ Jasper
TOPFEEST: Andrea 30 jaar!

Mijn 31e levensjaar had ik niet mooier kunnen inluiden! Een feest op locatie inclusief DJ Jasper. Vooraf mijn voorkeuren besproken en hierop heeft Jasper voortreffelijk ingespeeld! De reacties van de gasten waren tevens vol lof!Jasper is een echte entertainer en speelt goed in op het aanwezige publiek. Daarnaast is hij professioneel en prettig mee samen te werken.Op zoek naar een onvergetelijk feest inclusief muzikale begeleiding? Ik zou het wel weten ...!

by Tim en Marieke on DJ Jasper
Gegarandeerd een onvergetelijk feest

Nu, bijna een jaar na ons huwelijksfeest, komen onze gasten nog steeds terug de DJ Jasper die er echt een knalfeest van heeft gemaakt. Vooraf heeft hij alles goed met ons doorgesproken en heeft hij zich een beeld gevormd van hoe wij ons feest zien. Zijn muziekkeuze heeft hij hier feilloos op aangepast, verschillende muziekstijlen laat hij naadloos op elkaar aansluiten zodat iedereen een leuke avond heeft. Jasper had ook een professionele fotograaf bij zich die ons van hele mooie "partypics" van de avond heeft voorzien. Erg leuk om terug te kijken!

Ook qua techniek is het dik in orde. De led-booth is echt een aanrader! Alles bij elkaar kun je dan ook spreken van een aanrader met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Op ons volgende feest is Jasper hopelijk weer van de partij!

by MakeYourMoves on DJ Jasper
DJ Jasper @ MakeYourMoves Teenage

Wij werken nu al een aantal jaren samen met DJ Jasper, keer op keer weet hij onze kids tijdens de MakeYourMoves teenageparty's te vermaken. Zijn niet te stoppen energie, lekkere muziekkeuze en entertaining skills maken hem een graag geziene DJ door zowel organisatie als bezoekers!

by Tom en Juliet on DJ Jasper
Bruiloft Tom en Juliet

DJ Jasper weet hoe je een feestje moet bouwen, en ja ook van je huwelijk!! Dankzij Jasper hadden wij een te gek huwelijksfeest. Jasper luistert goed naar de wensen van het bruidspaar tijdens een persoonlijk gesprek en geeft daarbij ook waardevolle tips.

Er wordt overal aan gedacht; het openingsnummer, slotnummer, de wensen van zowel de bruid als bruidegom, maar ook zeker die van de gasten. Dit maakt het dat het aan niets ontbreekt op je huwelijksfeest.

Jasper weet hoe je een huwelijksfeest moet opbouwen, ook voordat je als bruidspaar de dansvloer op komt. Na een te gekke introductie via de led-verlichting op de DJ Booth kon het feest beginnen, en hoe? "Waar is dat feestje, hier is dat feestje" kwam herhaaldelijk voorbij!

En zelfs nu na bijna een jaar hebben zowel wij als onze gasten het nog over ons te gekke huwelijksfeest. Het was een feest dat volledig paste bij onze wensen.

Voor alle aankomende bruidsparen, twijfel niet en boek DJ Jasper. Ongetwijfeld FEEST waar nog lang over gesproken zal worden.

Tom en Juliet van Loenen

by AySay on DJ Jasper
DJ Jasper @ Military Boekelo

Al meerdere jaren werken wij met DJ Jasper, Jasper weet hoe een feestje gebouwd moet worden en voelt zich thuis in veel verschillende settings of we hem nu boeken voor een groot buitenevenement of voor een zakelijk event zoals onze tent op de Military..het feestje is aan! Maarten - www.aysay.nl

by Jan van Rooij on DJ Jasper
Personeelsfeest Enschede

Ivm het krappe budget hadden wij (tegen Jasper's advies in) zelf via Marktplaats apparatuur geregeld en dit niet aan Jasper overgelaten. Dit hadden we achteraf nooit moeten doen. De heren van het geluid (NIET JASPER'S CREW) waren veel en veel te laat! Tevens deed ook het geluid het niet en waren ze 2 kabels vergeten. Jasper heeft direct zijn vaste geluidsman gebeld. Binnen een uur stond er een professionele DJ set. Allemaal ontzettend bedankt voor het snelle schakelen. We zijn 2 uur later begonnen maar het was gelukkig nog een top feest. Jasper heeft zelfs GRATIS een uurtje doorgedraaid. Echt een heldendaad. De volgende keer regelen we iets meer budget en dan kun je alles voor ons regelen. Inclusief die beloofde BBQ ;) Topper!!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»